KONSULTTJÄNSTER DVH

Problematik

Känner ni att det är rörigt och svårt att sätta sig in i dagligvarubranschen? Ni har kanske kommit en bit på vägen med en eller flera nya produkter men kört fast på ett ställe, vilket är fullt naturligt om man är en ny aktör på en befintlig marknad. Upplever ni, som många andra, att ni vill fokusera på det ni gör bäst och inte slösa onödig tid på att leta efter rätt information eller syssla med uppgifter ni tycker är tråkiga?
Känner ni igen något av scenarierna?
Om så är fallet rekommenderar vi er att läsa vidare.

Tuff bransch

Vet ni om att över 75% av alla produktnyheter som lanseras under ett år inte överlever nästkommande år. Det finns flera orsaker till att majoriteten försvinner men en sak vet vi. Gör man ett bra förarbete och får professionell hjälp ökar chansen betydligt att produkterna finns kvar i hyllorna även år två. Matnyheter jobbar utifrån kundens behov och kravställning. Vi erbjuder förslag och lösningar som vi av erfarenhet vet ger resultat. Tillsammans skapar vi bästa möjliga förutsättningar att produkterna till slut når butikerna och framförallt, säljer ut ur butikshyllorna.

Dagligvarubranschen är en av de absolut snabbaste och mest konkurrensutsatta marknader som finns. För att överleva krävs det hårt jobb. Vi strävar efter att förmedla vår kunskap och erfarenhet inom branschen till er och på så vis vara en liten del i er fortsatta framgång.

Varför uppfinna hjulet en gång till när ni kan få experthjälp? En timme med oss kan spara er flera veckor i arbetstid.

Tre olika stadier

-Förarbete
-Lansering
-Sälja ut ur butik

Det är lätt att tro att det största jobbet är gjort när en eller flera grossister tar in produkten i sortimentet? Vi anser att ungefär halva prestationen är utförd i och med detta. För att överhuvudtaget nå till butikshyllan har man gjort ett enastående jobb och utfört en bedrift få mäktar med. Vi nöjer oss däremot inte med att produkten fått listning hos en eller flera kedjor. Vårt jobb i fas tre är att lotsa er rätt och se till att produkterna får rätt förutsättningar att sälja ut ur butik. Här gäller det att jobba smart, kunna samarbeta, vara ödmjuk och veta hur branschen fungerar.

Tjänster för nya och etablerade företag 

*Rådgivning och information vid startup, vilka tjänster ni måste vara anslutna till
*Information om hur DVH i Sverige fungerar och är uppbyggt
*EAN streckoder
*Etiketter
*Val av tjänst/ tjänster för validering
*Lägga in artikel och logistikinformation för validering, (Validoo Item)
*Godkända produktbilder
*Prissättning
*Produktkalkyler
*POS – material
*Checklista med löpande avstämning
*Säljbearbetning
*Demonstration i butik

Vi berättar gärna vad vi kan göra för att hjälpa er att nå dit ni önskar.

Tack för att ni tagit er tid.

Matnyheter