DEMO I BUTIK

Just nu befinner vi oss i en period där det blir allt viktigare att marknadsföra produkter för en lyckad försäljning. I en tid då EMV lyfter igen på grund av ökade priser, gällande både råvaror och energi, väljer konsumenten i högre grad att fokusera mer på pris än andra värden. Hur ska man få konsumenten att se andra egenskaper såsom smak och kvalité, vilket faktiskt ofta även blir billigare, mer hälsosamt och betydligt godare än produkter där priser ligger till grund för varan.
Det går givetvis att fortsätta att använda sociala medier och försöka få ut ett snabbt budskap som löper under ett par sekunder. Övriga vanlig marknadsföring brukar handla om att köpa kampanjer eller annonsera i TV/ tidningar och web.

Matnyheter erbjuder er som kund ett beprövat koncept där konsumenten själv får tillfälle att provsmaka er produkt vilket ger ett fantastiskt bra resultat.  I butiker erbjuds personer att uppleva smaken på plats. Det blir på så vis enklare för personen att välja en vara på grund av smak och kvalité och samtidigt rättfärdiga ett utlägg. Kunder får en helt annan förståelse för korrelation produkt/pris. Vi hör ofta konsumenter kommentera varan med meningar såsom
”Oj, den  här varan hade jag aldrig köpt om jag inte fått provsmaka”, eller ”vilken god produkt, den här kommer jag välja hädanefter”. Att erbjuda konsumenter provsmakning blir allt mer viktigt och genererar i de flesta fall även återköp och positiva rekommendationer till vänner och bekanta. Samtalsämnet vid nästa sammankomst redan löst.

Varför ska man välja att samarbeta med Matnyheter gentemot andra företag som tillhandahåller liknande tjänster?
Det vi tycker är viktigast är vår personal, därför ser vi till att ha branschledande villkor för alla anställda. Verksamheten bygger på att alla människor är lika mycket värda oavsett vilken sysselsättning man har. Utan bästa tänkbara personal raseras hela verksamheten. Är vi nöjda, glada, utbildade och besitter säljegenskaper blir resultatet därefter.
Alla våra anställda tycker om att sälja produkter vilket är en förutsättning för att jobba hos Matnyheter.
För att en leverantör ska känna sig trygg med oss ser vi till att sköta exakt det som krävs. Om vi får skryta har vi inte fått ett enda klagomål hittills och då har vi utfört mängder med uppdrag.

Matnyheter ser till att ni endast behöver att boka datum, plats och tid. Resten sköter vi om så önskas. Vi tillhandahåller bord; redskap, engångsartiklar, kläder osv. Vi är rikstäckande och ser till att vara på plats där ni önskar.

Hur löser vi det?
Vi har flerårig erfarenhet från branschen och hur ett smärtfritt upplägg ska fungera eftersom vi:
-Jobbat som säljare och bokat demo
-Jobbat hos företag som tagit emot demouppdrag
-Jobbat i butik med demo

Matnyheter har med oss allt i bagaget och vet helt enkelt vad en säljare och uppdragsgivare förväntar sig. Kort och gott har vi erfarenhet av bra upplägg och mindre bra upplägg. Från erfarenheter har vi sett till att skapa ett eget arbetssätt vilket i slutändan innebär att uppdragsgivaren ska bli 100% nöjd.

Kvalité och ödmjukhet är ledord som tilltalar oss, innan, undertiden och efter utförda uppdrag.
Vi ser alltid till att sköta det självklara; Ordning & Reda, Hela & Rena, Vett & Etikett samt sunt förnuft.

Tack för att ni tagit er tid att läsa och hör gärna av er om ni vill veta mer.

Matnyheter