OM MATNYHETER.SE

OM OSS

Välkommen till oss på Matnyheter!

Vi är en konsultfirma som erbjuder hjälp till företag som är verksamma inom dagligvarubranschen. Vi har flerårig erfarenhet inom DVH och vet vad som krävs för att nå till butikshyllorna.
DVH är en komplex bransch och vi lotsar er rätt bland regelverk och krångliga termer.

Gustaf & Evelina – Grundare av Matnyheter.se

HOS OSS

Får du som kund ett personligt bemötande och ärliga svar. Vi är inte rädda för att säga hur saker och ting fungerar även om det kräver lite extra jobb och kan verka obekvämt. Målet för oss är att ge er bästa möjliga förutsättningar för att produkterna ska stå i en butikshylla framöver och det är inte alltid en enkel resa. Det krävs en hel del för att nå dit. Om du läser detta har ni dock kommit en liten bit närmare.

VARFÖR OSS

Vi har allt som behövs: kompetensen, verktygen, erfarenheten, pedagogiken och nöjda kunder.  Vår unika kombination av produktområden och kompetensområden gör det enkelt för dig att nå varaktig förändring.

Vi gör helt enkelt er resa oändligt mycket enklare då vi vi har rätt verktygslåda för dagligvarubranschen!

OMVÄRLDSBEVAKNING

Matnyheter erbjuder en helt unik och individanpassad omvärldsbevakning där vi endast fokuserar på vad som lanseras vid den svenska marknaden. Ni väljer själva vilka kategorier ni vill följa och hur många personer inom företaget som erhåller informationen.
Vi samarbetar med Validoo Mediastore.

RÅDGIVNING & KONSULTSERVICE

Som nystartat företag är det tufft att veta allt i en ny bransch. Varför spendera onödig tid på att leta information då ni kan samarbeta med oss och få löst problemet omedelbart.

För etablerade företag erbjuder vi flertalet olika tjänster vilka har att göra med artikel & logistikinformation. Vi ser till att information handlar på rätt ställe och valideras via obligatorisk mjukvara.

Kolla in tjänsterna vi erbjuder.

PRODUKTBILDER & RÖRLIG MEDIA

Vi ser till att ni får godkända produktbilder avsedda för Validoo Mediastore. Vår fotograf har flerårig erfarenhet av produktfotografering och är väl förtrogen inom det strikta regelverket vilket branschen kräver.

Matnyheter erbjuder även kunder rörlig media vilket är sättet att kommunicera idag.
Vi skapar rätt känsla för produkten och varumärket. Vår filmskapare har erfarenhet från flertalet produktioner.
Hör av er till oss, vi visar gärna upp smakprov på filmer.

SAMARBETSPARTNER & UPPDRAGSGIVARE

Feldt´s Fisk & Skaldjur

Köket.se

Validoo Mediastore

One Cake

ICS-Digital LLP

Fantastic Line

Kanerot Reklam

M.fl

Tack för visat intresse!