OM MATNYHETER.SE

OM OSS

Välkommen till oss på Matnyheter!

Vår målsättning är att du som besökare ska bli upplyst om nyheter på bästa tänkbara sätt. Ifall du har förslag på hur vi kan bli ännu bättre, tveka inte, hör av dig till oss. Vi vill att du som besökare ska se Matnyhteter.se som det självklara valet när det gäller att bli upplyst om produktnyheter inom dagligvarubranschen. / Gustaf & Evelina – Grundare av Matnyheter.se

HOS OSS

Får du alltid reda på de senaste matprodukterna från de olika livsmedelsföretagen inom svensk matindustri. Är produkten godkänd hos någon av de större grossisterna i landet finns nyheterna presenterade hos oss. Därmed inte sagt att just din lokala butik har produkten i hyllan. Då kan det vara bra för dig som konsument att påtala att varan finns och att butiken ifråga beställer hem produkten du eftersöker.

SNABBA NYHETER

Som webbtidning publicerar Matnyheter.se ett brett spektrum av nyheter och reportage från den moderna matkulturen. Här får läsarna ta del av branschnyheter och även möta intressanta personer i profil och inspirationsartiklar i diverse reportage. Matnyheter ska täcka allt från produktnyheter till att göra dig inspirerad och upplyst om mat.

RECEPT

Matnyheter presenterar Snabbt & Gott. Stället där du kommer få tips på olika matrecept vilka tar maximalt 25 minuter. Den beräknade tiden täcker från det att du börjar att förbereda maten tills den är serverad och klar. Vi tror att fler än oss har ont om tid att laga mat under vardagen. Vi fokuserar givetvis även på att måltiderna ska vara goda. Sedan ska vi inte sticka under stol med att vi gärna ser att måltiderna är någorlunda hälsosamma.

Tack för visat intresse!