SYFTET MED MATNYHETER

Matnyheter är en nyhetssida där vi gör det enkelt för dig som konsument att upptäcka nya matprodukter. Vi har upptäckt att flertalet nyheter som finns ute i butiker inte exponeras tillräckligt för konsumenter. Det innebär att de flesta är helt ovetande om att det finns en produktnyhet. Hos Matnyheter kommer du på ett lättåskådligt sätt få ta del av vilka nyheter som lanseras under en viss given period.

Istället för att besöka hemsidor hos olika leverantör och se vad de erbjuder, samlar vi alla produktnyheter på ett och samma ställe.

Nyheterna ligger placerade inom respektive kategorier i vänsterspalten. Vissa produkter kommer vara placerade på två olika ställen. Det gäller främst produkter med en viss typ av märkning, exempelvis Fairtrade.

Matnyheter kommer att lägga ut produkter där du som konsument själv kan dela med dig om just din smakupplevelse.

Idag är flertalet människor intresserade av att matlagning ska gå fort men ändå vara god och nyttig. I vår receptbank hittar du rätter som tar maximalt 25 minuter att tillaga från det att du börjar tills maten står på bordet. Vi har samlat våra goda och snabblagade recept under menyn SNABBT & GOTT. Har du själv ett recept du vill dela med dig av. Skicka gärna in det till redaktionen och låt fler ta del av din komponerade måltid.

Vi kommer också att erbjuda trevlig läsning i form av intervjuer med olika personer där mat är en betydande del. Intervjuer, artiklar och branschnyheter hittar du huvudmenyn NYTT LIV.

Vi är övertygade om att Matnyheter kommer att fylla en funktion för dig som konsument.

Matnyheter kommer att utvecklas succesivt. Vi har redan nu idéer vilka kommer dig tillgodo i ett senare skede.

Håll utkik på Matnyheter.se

Tack för visat intresse!

Ps. Glöm inte att registrera dig för vårt nyhetsutskick. Det är ett bekvämt sätt att få reda på när en nyhet lanseras inom den kategorin eller de kategorier du själv finner intressant. Ytterligare bonus är att du kommer att få ta del av olika erbjudanden från leverantörer. Vi kommer att vara väldigt restriktiva med vad vi skickar ut till dig.