Hem/Kategorier
  • En krämig och len milkshake med smak av salt kola – ett måste i kylskåpet! Utan tillsatt socker, laktosfri och med 20 g protein per flaska.
  • Nya NJIE ProPud Protein Bars ger din kropp vad den behöver. Ett smidigt och gott mellanmål med upp till 21 gram protein, helt utan tillsatt socker. 3 oika sorter.
  • Smaskiga tomatkex från Gran Pavesi vilkea passar bra till ostbrickor och andra trevliga stunder.
  • Marta Glutenfritt 5 olika

    Ny glutenfri serie bröd från Sellton i fyra olika fantastiska smaker. Skrolla till vänster för att se alla sorter. Läs även den unika berättelsen om hur brödet kom till: När Marta slutade äta gluten insåg hon hur svårt det var att hitta goda och nyttiga bröd. Hennes uppdrag blev att skapa det perfekta brödet som alla kan äta. Det tog hela två år och nya brödbak varje dag innan Marta till sist kom på det ultimata receptet på glutenfritt bröd. Marta har under två års tid bakat varje dag för att ta fram våra naturligt glutenfria bröd för alla. Bröden är bakade utan konserveringsmedel, raffinerat socker, vetestärkelse eller animaliska produkter. -Dadelbröd -Fruktbröd -Medelhavsbröd -Surdegsbröd -Chiabröd
  • Delicatos nya kokosbollar utan tillsatt socker. Mjukt vitt skum inuti utan socker.
  • Hattings goda kardemummabullar nu i mindre förpackning.
  • Hattings goda kanelbullar i en mindre förpackning.
  • Nyttigare snacks med blåbär. Lanseras i två olika storlekar. Flerpack och "ha med sig" storlek. Svep vänster för att se den lilla förpackningen. 160 g respektive 32 g.
  • Nyttigare snacks med Cranberry. Lanseras i två olika storlekar. Flerpack och "ha med sig" storlek. Svep vänster för att se den lilla förpackningen. 160 g respektive 32 g.
  • Annas Knäck pepparkakor

    Pepparkakor från Annas i Limited Edition. Här med smak av knäck vilket sannerligen inte kommer gå att motstå. Bra drag!
  • Julknäcke med traditionell smak av äpple och kanel.
  • Ett nybakat tunnknäckebröd proppfullt med proteiner, bakat med goda favabönor och frön. Den goda smaken från de naturliga råvarorna och vattnet från egen källa är grunden till brödet. Tre Kullor är bakat i en helt egen del av bageriet där degarna sätts för hand och gräddas sedan på plåtar i konditoriugnar.

Titel

Till toppen